Familjen

Alla hjärtans dag

Min dator har strulat en tid och när jag skulle bränna mina bilder på skivor så var över hälften av bilderna förstörda. Till sist fick jag ta och reparera den extra hårddisken med bilderna och chansa på att det mesta lagade sig. Till min glädje funkade det på de flesta mapparna och bilderna kom tillbaka. Men mina bilder från Norge var borta, de bilder som jag la upp på Picasa finns ju kvar men bröllopsbilderna de viktigaste bilderna från Norge försvann helt och min syster kommer att bli bra besviken.

Det enda bilderna från bröllopet jag har kvar är mitt collage som jag gjorde och la ut på bloggen. Då jag gjorde collaget så använde jag Wondershare Srapbook studio, nu har jag köpt mig Wondershare Photo Collage Studio och filerna är inte desamma. Jag hade kunnat använda mallen och plockat ut de 3 bilderna jag använde där annars. Så jag satt hela kvällen med detta och försökte få rätsida på mina hårddiskar när min gubbe kom hem med en fin choklad ask.

Det kändes fint att få en sådan söt choklad ask på alla hjärtans dag och vräka i sig choklad när man suttit och deppat över förlorade bilder.

Leave a Reply

Översätt sidan »