Hästarna

Efter stormen

Jösses vad det blåste i går kväll och i natt. Hästarna verkade lite oroliga så jag stängde in dem i stallet. Jag har precis fodrat dem och tagit ner dem till lille hagen och sitter nu med en kopp kaffe. Jag skall strax ta Shakira med runt slingan och kolla hur många träd som blåst ner denna gång.

Tack och lov var det bara ett nytt träd som blåst ner, resten är från de förra stormarna. Men det var ganska många stora grenar som blåst ned över el tråden som jag nu har tagit bort. Vi har en jätte hög med stora grenar som vi samlat från de förra stormarna och nu blir det nog att man får ta några kärring onsdagar och samla till en ny jätte hög.

Det blåser ganska kraftigt och jag hoppas att hästarna kan vara en stund i lille hagen, den stora hagen är så lerig att det är bättre att ha dem här nere. Nu skall jag, Rosa och Elvy ner till Blomsterlandet i Sisjön och titta på orkidéer.

Leave a Reply

Översätt sidan »