Smått o Gott

Orkidéer i Blomsterlandet.

När vi kom fram till blomsterlandet så märkte Rosa att hennes batterier på kameran var slut så vi gick in på Rusta. Jag är på jakt efter fågelholkar och frö automater. Till min glädje hade Rusta massor av olika frö automater för 98kr. Vi har ett äppleträd som är så dåligt att vi funderar på att såga av alla grenar och klä trädet med murgröna eller klematis. Frö automaten hade blivit jätte fint i trädet.

Det var härligt att se alla olika orkidéer och porslin blommor. Jag köpte en porslin blomma som heter Hoya Kentiana. Har jag tur så kan jag byta skott med Elvy och Rosa.

Blomsterlandet har så himla fina krukor och blommor så man blir ju alldeles tokig av inspiration. Så som jag har det nu har jag bara tagit ett par krukor som passar i storleken och inte riktigt tänk på färger och vad jag har runt omkring. Det finns så otroligt mycket dekorationer att välja på som matchar krukorna. Både Elvy och Rosa är duktiga på att dekorera så en onsdag skulle man ta och bara gå igenom fönsterbrädorna.

Leave a Reply

Översätt sidan »