Hästarna

Jippi….äntligen

Åkte till Oskarshamn och hämtade hästbilen. Vi startade vid 6 tiden på morgonen och mötte Rosa som var på väg till jobbet. Bilen är köpt från Gotland men den förra ägaren körde över den med färjan. Det var jätte schyst av honom, annars hade vi fått sova över på Gotland. Nu han vi precis fram när han kom med färjan. Vi käkade en pizza i Oskarshamn innan det bar av hemåt igen. Gubben körde hästbilen, han har inte så ont av att byta bil som jag har.

Vi skulle egentligen målat krukor denna onsdag men Rosa behövde sätta ihop sina nya datorer och tyckte det passade bra eftersom hon trodde jag skulle vara vrak efter den långa körningen. Elvy kom hem till mig och kollade på bilen och vi tog en prov tur ner till Rosa och störde henne mitt i maten. Det kändes tryggt att ha Elvy med när jag provade bilen första gången. Är vädret bra skall jag lasta en av hästarna på fredag och då åker gubben med som stöd och kollar så jag inte får några problem. Jag är så himla kort men jag satt riktigt bra i bilen och hade väl bara problem med växlarna och att ratten har en stor knopp som jag tyckte satt i vägen men det är väl bara en vanesak. Skall bli roligt att lasta i hästarna nästa gång.

Leave a Reply

Översätt sidan »