Dagens bild

Kulturstigen

Dagens bild är på den enda vägen jag har för att ta ut mina hästar från bostadsområdet. Den här vägen ser jag så fort jag kommer ut från huset. En underbar skogsslinga som har gett mig huvudvärk i ett par år. När vi flyttade hit sa grannarna ingenting när jag tog ut mina hästar, sedan fick kommunen för sig att det skulle bli en kulturstig och satte upp en rekommendations skylt att det var olämpligt att rida ( o.b.s ingen gul/röd förbud skylt). Sedan dess har jag haft besök av griniga kä… som har kommit och knackat på min dörr, blivit kallad jä.. svin, att mina hästar borde skjutas o.s.v. Kommunen har nu efter ett par år tagit ner skylten och det har varit ganska lugnt. Det har också kommit två små hästar på denna sida och jag hoppas att de tjejerna slipper allt gnäll och skäll. De rider så lugnt och fint ut på sina hästar. Jag ställer mig alltid åt sidan i skogen så folk har god marginal att passera men inget verkar hjälpa. Vacker skogsbild med stora bekymmer.

Leave a Reply

Översätt sidan »