Kärringonsdag

Valborg

Eftersom Rosa var borta förra onsdagen i Gävle, så tyckte vi att hon kunde hålla i kärringonsdagen. Men det var Elvy som var den stora inspirations källan idag. Hon föreslog en tur till Wendelsparken i Mölnlycke först. Där gick vi runt och tog oss en fika. Hon som höll i eldandet hade väl varit lite väl energis med vatten hinkarna. Brasan tog sig knappt och slocknade sen ned till allas besvikelse. Det var ganska kyligt så vi åkte vidare.

Elvy tog oss nu till Safjället som är ett naturreservat på 87 hektar. Det är ett av utflykts målen jag har velat göra så jag blev jätte glad när hon föreslog att vi skulle dit. Där kan man verkligen snacka om utsikt och brasa, jösses det märktes att det var brandmän som höll i den. Riktig eld, ingen behövde tjata om att hålla avstånd det var alldeles för varm för att inte börja baka undan på behörigt avstånd. En klar jackpott och det skall bli spännande att få se fjället en dag igen.

Tusen Tack Elvy för en jättefin upplevelse.

Leave a Reply

Översätt sidan »