Dagens bild

Busen

Jag hade tänk att dagens bild skulle bli en blomma från min trädgård. Av gammal vana tar jag med mig kameran när jag går upp till stallet och fodrar, men oftast är jag alldeles för långsam med kameran. Fimpen vår yngste katt ligger alltid på pläden som jag har på sadeln. Det ser så roligt ut när han sträcker på sig i en båge, han är så otroligt lång i kroppen. Det hade kunnat bli ett bra vardagskort men det blir att jag kelar med honom och glömmer ta kort. Edgar mellan katten är fullständigt fyrkantig, framförallt när han visar magen. Han hade passat perfekt att ha med när det var fyrkantigt på tisdagstemat. Sist men inte minst har vi gamle Busen som är luggsliten och lite flummig. Med sin extremt starka personlighet har han blivit allas favorit. Så korten blir på honom. Det satt mördarsniglar på mina blommor och jag gick runt och började mosa dem till höger och vänster fy fa…. vad jag är trött på dem. Så när jag fick se Busen sitta på trappen och dricka vatten ur fatet så tänkte jag att ha är betydligt trevliga att ta kort på än blommor med mördarsniglar på.

Leave a Reply

Översätt sidan »