Dagens bild

Bellman och Beethoven

Dagens bild är på Bellman och Beethoven. Jag släppte ut hästarna vid vårt kokhus så de kunde beta av gräset. Det tog inte så lång stund innan de lade sig ner och vilade. Tja Bellman fortsatte att beta medan Beethoven började bli ganska dåsig. De är så vana att jag placera dem lite överallt som gräsklippare att det har vant sig vid det mesta. Det är inga problem att vara runt hästarna när de ligger ned, inte ens om vi jobbar i närheten och för oväsen. Shakira ville gärna vara med vid hästarna men modet svek henne och hon lade sig ner en bit i från. Fast när jag hade gått in så var hon framme och luktade och satte lite sprätt på dem. Det är både mysigt och smidigt att kunna flytta runt dem på tomten och att de inte är så rymnings benägna.

Leave a Reply

Översätt sidan »