Trädgården

Uteplatsen

Jösses vilken härlig eftermiddag. Fick hjälp av Tobias idag med att bära ut bordet och göra i ordning uteplatsen så vi kan sitta där och mysa. Grillen var för tung att bära ut så det blir Claes-Olof och Tobias som får bära ut den. Jag har suttit i stolen och gungat runt lite medan jag försöker komma på ett bra ställe att ha hängmattan. Mellan det halva kastanjen och kokhuset har vi haft förut men det är bara sol där på morgonen. Jag låg väldigt mycket i hängmatta när vi var i Brasilien och saknar att kunna göra det här. Jag älskar våra stolar som vi köpte och släpade hem, men en liten stund direkt efter jobbet skulle jag vilja sträcka ut mig en stund och då helst ute nu när det börjar bli varmt. Hm gick in och surfade en stund och fann lite bilder på olika ställningar till hängmattan, kanske kan vara något att ta en närmare titt på onsdagen.

Leave a Reply

Översätt sidan »