Dagens bild

Shakira och Edgar

Dagens bild är på Shakira och Edgar. Jag försöker fotografera bilder tagna mera i flykten men får inte riktigt till det. Bilden blev lite suddig så jag valde att ändra den lite i Reshade. Här är en annan bild på Shakira som jag också ändrat i Reshade. Jag gillar de här små morgonturerna jag gör och har egentligen inte tänkt så mycket på dem. Hästarna skall fodras, Shakira skall ut och blommor skall rensas från mördar sniglar, nu när de har dykt upp.

Bellman är den som har stenkoll när jag kommer och ställer sig vid loftet så att han kan se när jag kommer ut från huset. Shakira far iväg som ett skott till nedre hagen ( har funderat lite på var hon tar vägen på morgonen) oftast dyker hon upp när jag fodrat. Medan jag går på snigeljakt går hon på kattjakt. Jag har sett att katterna har börjat busa betydligt hårdare med henne och ibland får vi säga till henne att lugna ner sig. Det är bara gamle Busen som hon visar hänsyn till. Både Edgar och Fimpen jagar henne, Fimpen brukar klamra sig fast vid hennes hals så han är hennes favorit offer. De är ganska jämgamla. Här är en bild på Fimpen som jag haft med i tisdagstema.

Leave a Reply

Översätt sidan »