Kärringonsdag

Första grilldagen

Idag var det kärringonsdag och vi städade ur hos mamma. Det kändes bra att vi var så många och att det gick så fort. När vi kom hem var det tänkt att gubben skulle ha maten färdig, men det tog ett bra tag innan han hade gjort rent grillen och hittat allt han skulle ha. Rosa var väl den som var hungrigast i dag och såg bara desperatare ut allt efter tiden gick. Till sist var hamburgarna klara och jag han inte ens ur stolen innan Rosa och Elvy hade försett sig med varsin hamburgare. Med tanke hur mycket jox de la i mellan är jag imponerad att de fick in det i munnen med den hastigheten. De var redan inne på sin andre innan jag hunnit börja med min.

Medan Rosa och Elvy satt och små tjattrade så hade jag bäddat ner mig i hängmattan med ett täcke och kände hur otroligt trött jag var. Det var tur att jag skulle köra dem hem annars hade jag väl blivit sovande ute i natt. Hängmattan är riktig förrädisk och till och med Elvy har varit på väg att somna, hon som i normala fall måste sova hemma och med öron proppar.

Leave a Reply

Översätt sidan »