Dagens bild

Kojan!

Dagens bild är på pojkarnas koja de byggt första året när vi flyttat in på gården. Nu är de 19 och 17 så det är väl dags att plocka bort bräderna. Har lite svårt att se dem framför mig sittandes däruppe och speja över hagen nu när de är så stora. Men vem vet! Kanske bäst att fråga. Det är så torrt i markerna att jag tog mig en tur på slingan för att se hur mycket bete det är kvar till hästarna och får vi inte regn snart så blir det till att köpa hö. Den lilla skogs delen som är väldigt kuperad är mysig att gå runt i men behövs röjas igen på grenar och allmänt ses över så det inte har krupit upp mer glas ur marken som kan skada hästarna. Okey att det kanske inte fans soptippar förr, men måste bönderna gräva ner så mycket porslin och glas!? Porslinet och flaskorna har ju antikvärde om det hade varit helt, det är ju så man kan se generations skiften på mönstret i tallrikarna.

Leave a Reply

Översätt sidan »