Kärringonsdag

Kode

Kärringonsdag och Elvys tur att hitta på något. Rosa var iväg med sitt jobb till Stockholm. Vi åkte hem till Elvys syster i Kode, vi har pratat om att besöka dem förut men det har runnit ut i sanden varje gång. Men idag blev det av och jag var jättespänd på att få se deras altan som de håller på att bygga runt huset. Jag säger bara wow vad fräck den är, den kommer att bli hur mysig och fin som helst när den blir klart. Altanen går nästan runt hela huset och hade Claes-Olof sett den hade han velat göra likadant.

Jag hade det helmysigt och det är skönt att komma hem till en familj där man bara kan sitta och koppla av, att få vara sig själv. Vi gick runt och fotograferade lite när Elvy satte sig och posera på stenbordet, så det syntes väldigt väl att Elvy kände sig hel trygg och trivdes som fisken i vattnet. Vi skall snart åka upp igen och förhoppningsvis kunna göra lite nytta och hjälpa till med lite av varje.

Leave a Reply

Översätt sidan »