Hästarna

Camilla hälsar på.

I dag kom Camilla upp och vi skulle ta oss en ridtur. När vi hade kommit ut en bit så började det vräka ner, och vi blev dyngsura på två röda. Ingen av oss hade regnkläder, men vi tänkte fortsätta i alla fall. Men till sist fick vi ge upp, det var bara så äckligt att vara så blöt och det skulle komma två tjejer och titta på hästarna. Har sökt efter med ryttare eller några som kan ta hästarna 1 gång i veckan. Nu har väl Camilla blivit lite rid sugen igen så vi får väl se hur jag gör. De är så skit trist när det kommer tjejer som enbart är ute efter att gratis rida och verka bli chockade över att stallet skall sopas! En del frågar hur stora hästarna är? säger man då att de är 1.50 och 1.53 så tycker jösses vilka små hästar och tackar för sig. Jag blir så himla trött. Jag har satt alla knutar till att hästarna skall vara stabila och klara av det mesta, men de här små tjejerna som hör av sig verkar vilja ha så stort som möjligt, sen att det handlar om flera kilon som man skall klara av att ha kontroll på, verkar de inte bry sig det minsta om. Men de som kom upp idag verkade helt okey.

En bild när jag och Elvy var ute för ett tag sedan.

Leave a Reply

Översätt sidan »