Trädgården

Kullen

Jag hade tänkt fortsätta med garaget när jag kom hem från jobbet, men när jag tittade in så kände jag bara urk på burk inte idag igen. Det första man ser när man kör upp till oss är den här lilla kullen. Det är ett riktigt dö utrymme på tomten som vi inte vetat vad vi skall göra med. För ett tag sedan drog vi fram lite gamla ting vi hade stående och med dagens rensning och plantering börjar det se hyfsat ut på kullen.

Jag skall höra med Rosa om de har fler plattstenar som de behöver bli av med. Det kan nog vara bra att ha det under hjulen och plogen så det blir lättare att klippa runt. En del växter behöver flyttas från trädgårdslandet, vi satte det där när mamma blev dålig. Det var så varmt i början på sommaren att det var lättast att samla allt på ett ställe.

Jag har äntligen börjat få struktur på mina blommor och vad det är för sorter jag vill ha, det tar väl ett tag innan jag får allt att funka och bli mer lätt skött men nu känns det som vi är på väg i alla fall.

Leave a Reply

Översätt sidan »