Trädgården

Vad är det för ros?

Jag fick mera plattstenar av Rosa och la de under hjulen och plogen. Den vassa grejen (vet inte vad den heter) som river upp marken, satte jag krypväxter under. Den är så tung och vass, vill inte behöva lyfta upp den varje gång jag skall rensa ogräs. Passade på att rensa rent, så jag kan se ned i hagen. Det var riktigt gott att få in lite mera kvällssol.

Jag fick en härlig gammal, tror det är någon Funkia sort av Rosa som jag planterade vid hjulen. Klematisen, det lilla som har verkat klara sig flyttade jag också hit. Det gamla äppleträdet är angripet av något som inte klematisen tålde, jag får ta reda på vad det kan vara innan jag sätter fler växter runt trädet.

Rosa har sagt till mig tusen gånger minst, att jag måste skriva upp vad jag köper för blommor. I fall de dör eller jag behöver skötselråd och dylikt. Jag var helt hundra på att jag hade skrivit upp vad rosen hette, men jag skrev bara vad jag köpt den. Super klantigt, med tanke på att jag inte har en aning om det är en buskros eller hur stor den blir. Vill flytta ner rosen hit, så jag kan se den.

Leave a Reply

Översätt sidan »