Hundarna

Min goa hund.

Shakira var bara för go idag. Jag var så himla trött när jag kom hem att jag bara rasade i säng och sov i nästan 2 timmar. När jag väl vaknat druckit kaffe och gått ut, så satte jag mig och rensade rabatten och klippte ner gräset. Det börjar bli små kyligt ute och idag blåste det ganska mycket. Jag ville hinna så mycket som möjligt innan hästarna skulle in och fodras, nu börjar det mörkna ganska tidigt och idag ville jag tända en brasa till idol. Så Shakira fick vänta ganska länge på sin promenad.

Shakira la sig tålmodigt ned och gick lös på en pinne hon hittat. Hon blängde visserligen med jämna mellanrum på mig som (promenaden då!?) Sen gick jag in och satte mig en stund vid datorn, la upp dagens bild och kollade mejlen. Så när jag till sist plockade fram hennes sele så blev hon så lycklig, hon brukar springa järnet ner för backen, men idag vände hon på halva vägen sprang upp igen och satte sig bredvid mig så jag kunde kroka linan och for iväg ned för backen igen. Jag älskar hennes glädje och att hon anpassar sig så fort. Det är så gott att djuren var klara lagom till 8 idag. Då har man hela kvällen att koppla av på och en nöjd snarkande hund vid sin sida. Det kan knappast bli så mycket bättre.

Leave a Reply

Översätt sidan »