Trädgården

Vattendroppar

Jösses vilket skit väder, Shakira är lite åskrädd och for runt och tittade upp mot himmelen när det åskade. Jag hade ytterdörren uppe i fall Shakira ville springa in, men idag ville hon gå med runt och fotografera, trots åskan. Däremot var hästarna lite griniga och ville inte riktigt lämna oss i fred när vi var inne i hagen och skulle fotografera en gammal skorstensgrund. De var betydligt läskigare för Shakira än åskan, så jag gav dem lite hö så vi kunde vara ifred. Lika bra att vänja Shakira vid åskan, när hon själv hellre vill vara med än att springa in och lägga sig under sängen. Hon är otroligt snabblärd och kämpar på med sina rädslor, bara hon får göra det i sin takt och man har en 100% avslappnad hållning vid hennes sida och nonchalerar hennes rädslor. Så idag var hon kanon duktig och hade riktigt rolig ute. Jag försökte koncentrera mig på olika vattendroppar, men blir lite störd av att kameran blir fuktig, jag måste skaffa något skydd så jag kan ta kort i lugn och ro även om det ösregnar ute .

Leave a Reply

Översätt sidan »