Kärringonsdag

Att skaffa

Ingen kärring onsdag i går. Elvy var trött och frusen, ville inte göra något på utsidan och sedan titta på idol. Med andra ord hon ville koppla av i lugn och ro. Vi satt och pratade ganska länge i telefonen så det fick bli en kärring onsdag via telefonen. Man kanske skulle kolla upp Skype, med tanke på hur länge vi satt och pratade, så blir ju räkningen därefter. Ungarna fick Skype telefoner, när de började få tjejer. Tobias var fullständigt hopplös med att blockera telefonen. Nu sitter de mest vid datorerna, så jag kan kanske ta deras telefoner!? Jag väntar spänt på att få läsa om hur Rosa hade det i Borlänge, kameran hade hon glömt i alla fall, fattas bara att hon glömde skorna också, så hon fick trippa runt i gruvan i högklackat .

Leave a Reply

Översätt sidan »