Kärringonsdag

Mörkes fotografering


Fick lägga två bilder ovanpå för att få en hyfsad bild! Mörkes fotografering är kanske inget för mig? Fattar inte vad jag gör för fel?

I dag fyller Rosas gubbe år, så grattis på dig och hoppas du får fortsatt trevlig födelsedag. Rosa gick med Maria Nova idag så det tycker jag är kanon roligt. Hon är en av de där knasiga kärringarna jag umgås med på onsdagarna. Jag berättade för Rosa, att jag ville fotografera Gunnebo slott i mörkret och hon hakade på direkt. Nu var det betald ljus show idag och den hade vi inte tid att gå på, så vi kunde inte gå in i parken. Men det räckte gott att fotografera slottet framifrån. Fattar inte vad jag gör för fel, antingen så blev bilderna jätte mörka eller så blev de alldeles för mycket ljus just på slottet? Så på slottet la jag 2 bilder ovan på och fick den att bli hyfsad. Är jättenyfiken på hur Rosas bilder blev.

Leave a Reply

Översätt sidan »