Hundarna

Klövjeväska

I går när vi köpte nytt hundfoder fick vi med en första hjälpen väska, med sax, bandage, sår tvätt, fästing tång m.m. Det är ju så käckt att ha med sig ifall det händer något när man är ute. Men när jag är ute och promenerar är det max kameran jag vill ha i nävarna. Inte en massa packning att bära på. Jag har sökt på nätet efter olika klövjeväskor, och det är väl som med det mesta, dyrare har bättre passform och hållbarhet. Den jag köpte var lite dyrare men passformen var helt kanon, och jag kan ta av väskorna och bara använda selen.

Torekulla vandrahem

När jag satte på Shakira väskorna så tyckte hon först, shit och vägrade röra sig, men när jag bara lät henne springa med selen, så blev hon super ivrig. Vi har alltid på henne sele när vi är ute, så när hon såg bilen var det bara att sätta på väskorna och åka iväg. Vi tog en tur till Torrekulla. Shakira kopplade bort väskorna så fort hon kom ut, hon kunde springa helt obehindrat och väskorna låg helt stilla.

Det finns handtag med i fall man behöver hjälpa hunden över svår terräng och den kunde givetvis inte gubben låta bli att kolla hur det funkade och lyfte upp stackaren. Tur att Shakira är härdad och tar det mesta med en klackspark. Det var “barnsligt” på tisdagstemat idag och på flera bilder var det jättefina kort, men så står respektive gubbar i bakgrunden och fånar sig. Typiskt

Hills golfbana

Torekulla

Leave a Reply

Översätt sidan »