Familjen

Vänersborg

Tillbaka från Vänersborg och pojkarnas kusins 15 årskalas. De har bott där i ett halvår, men det var första gången som vi var där och hälsade på. Huset var så superfint och inte i massa renoveringsbehov som hemma hos oss. I bland så funderar jag på hur vi tänkte för över 10 år sedan, eller avsaknad av tankeverksamhet som vi måste haft då? Eller kan det kort och gott vara så att man börjar bli gammal, så orken och energin är konstant på semester!? Jag är så trött på helgerna att jag knappt vill gå utanför dörren.

Det var kanon mysigt i Vänersborg men jag var för trött för att koppla av ordentligt och jag hade glömt be Monica gå upp och fodra hästarna, visserligen går det ingen nöd på dem om jag kommer senare, men jag har svårt för att koppla av. Det blir till att snart åka upp igen så jag kan promenera runt lite i omgivningen och ta ett ordentligt titt på huset. Så ett stort grattis till Simon på födelsedagen och ett stort grattis till det fina huset.

Leave a Reply

Översätt sidan »