Dagens bild

Mina baljor

Dagens bild är på mina baljor som jag haft när jag rensat ogräs. Det är förmodligen någon av mina katter som har vält den ena när de har använt den som vattenho. Nu fick jag hjälp i onsdags med att röja undan sådant här som har en tendens att bli stående och det känns väldigt skönt. Jag tycker att kylan kom tidigt i år medan tidningarna spår en jättevarm vinter? Det har ju hänt att man vaknat en morgon och det har varit helt vitt ute.

Nu slipper jag i alla fall stressa att jag glömt något vasst ute som djuren kan skada sig på. När vi har haft hästarna i trädgården så har vi märkt att de går över allt, de verkar inte bry sig det minsta om det ligger något i vägen. När jag hade den gamle travaren och ponnyn, så gick de runt om det låg något i vägen. Beethoven är väl den som gärna trampar och undersöker allt, men även Bellman har börjat att ha den inställningen att allt skall ge vika när de kommer.

Leave a Reply

Översätt sidan »