Hundarna

Cyklister

Slutade lite tidigare idag, underbart med tanke på det fina vädret. Hämtade Shakira och åkte till Delsjön. Det jag gillar bäst med Delsjön är att det fins slingor för alla. Det var härligt att höra hur en barnfamilj satt vid den lilla grillstugan vid sjön, barnens skratt hördes långa vägar. Shakira var så ruskigt pigg i dag att jag valde en väldigt kuperad och klättrig skogstig. Fast idag blev jag lite nervös att hon skulle ramla ner för bergen, hon for runt lite väl häftigt.

Det enda som jag tycker är lite bökigt, är alla cyklister som kommer i full fräs. De är nästan ljudlösa och kör så himla fort. Det fins slingor även för dem och går jag där får jag ju skylla mig själv. Men de kommer på den breda vägen vid sjön och åker sicksack mellan barn familjer, mötande och hund ägare. Hade jag kommit ridande på det sättet som de cyklar hade det blivit rent ut sagt ett jä… liv.

Leave a Reply

Översätt sidan »