Dagens bild

Snart så…

Dagens bild är på Liseberg. Nu tänder de snart upp Liseberg och det är så mysigt att gå runt och titta på juldekorationerna. Jag håller på för fullt att bränna över mina bilder och slänger de jag inte vill ha. Vi funderar i år att göra fotoböcker som julklapp till släkten och jag vill vara ute i god tid . Photohome hade ett program som man kunde ladda ner och det största utbudet av olika format på böckerna, sen är jag lite osäker om de är billigast.

Men det känns bättre att ha programmet i datorn, än att behöva logga in varje gång jag vill redigera böckerna. Just nu sitter jag och funderar jag på om jag skall ta bilder i största allmänhet eller semester bilder? Hmm det bådar inte gott när jag redan kört fast, tur jag börjar så tidigt med julklapparna. Förhoppningsvis så löser det sig allt eftersom jag går igenom mina bilder.

Leave a Reply

Översätt sidan »