Hästarna

Fy vilken dag!

Göta Petter vilken mardröms dag idag. Jag såg direkt när jag tittade in i stallfönstret att något var på tok. Bellman såg så uppsträckt ut och rörde sig oroligt. När jag öppnade stalldörren så var det som att kliva rätt in i en pool. Jä…. skit jag hade glömt stänga av vattnet och munstycket är inte tätt. Har aldrig fattat riktigt hur kast munstycket har varit förrän nu.

Stackars Bellman de står på torv och i jäktet så måste han ha upplevt allt som ett enda svart hav. När han vägrade gå in i sin box och äta då fattar man hur stressad han egentligen är. Kallblod har en tendens att dölja stress och smärta väldigt väl, så ibland märker man inget förrän det är rejält katastrof läge. Fick in honom i boxen och stod bredvid honom tills han ätit hälften, sen så kunde jag gå ut och fortsätta skyffla vatten. Jag kalkade golvet ordentligt innan jag gick i morse och det hade nästan torkat upp helt.

 

Leave a Reply

Översätt sidan »