Familjen

Spöken?!

I dag handlade vi ny toalettstol till Tobias och skall sätta in den i helgen. Det är helt otroligt vad man glömmer små viktiga ting. Jag gick direkt in till Tobias efter jobbet och skulle tvätta mig innan jag började med glasen, inte en handduk fanns där. Så vi bad Tobias göra en lista vad som behövs och vad han önskar sig.

Vi köpte lite kuddar och plädar som han kan ha i soffan, men handdukar och sånt glömde vi bort. Tror det blir lättare att få överblick när möblerna är på plats och det viktigaste av allt, att badrummet blir färdigt.

När vi satt och gottade oss i soffan, så small det till i rutan. Min första tanke var spöken! Alla tre hyresgäster har klagat på spöken under årens lopp, så det var det första jag tänkte på. Tobias som satt i fåtöljen sa att han såg något vitt, och trodde det kunde vara en fågel. Men när gubben gick ut och tittade så satt Fimpen på utsidan. Han måste ha varit vimsig idag, för hoppa genom rutor har han aldrig provat på förut. Och även om det spökar där uppe så måste det vara väldigt snälla spöken, för Shakira somnar så fort hon lägger sig på mattan.

Leave a Reply

Översätt sidan »