Hästarna

Regn och rusk!

Vilket skit väder! regnet öser ner och det blåser.  Gubben är och hämtar hö och hälsar på släktingar i Uddevalla. Jag ville stanna hemma i dag och städa, det har varit lite mycket med Tobias hus. Men jag känner mig så trött och mitt humör är som vädret just nu. När jag dammsug köket såg jag en dam komma uppför backen och misstänkte att det var något med hästarna. Den lilla hagen gränsar ner mot bostads orådet och folk kan ibland kommer upp, på gott och ont.

Men så vände hon och gick ner igen och jag tyckte det var bäst att gå ut och kolla. Beethoven som ser ut som en mammut korsning, hade krupit ur sitt täcke och var dyngsur. Med tanke på hastigheten han kom fram till mig så ville han verkligen in. Tog in dem för kvällen och skall gå upp om en stund för kvällsfodring. Fattar bara inte varför damen vände!?

Leave a Reply

Översätt sidan »