Familjen

Nu vågar även jag stänga av inkommande vatten…

Då har vi vatten igen i husen, de passade på att fixa till en huvudkran i kokhuset till in kommande vatten. Som det är nu måste man hoppa ner i en brunn och stänga av vattnet, det gäller att inte vara för tjock som den killen som skulle läsa av vattenmätaren, han skrattade så han vek sig när han ringde efter sin magra kollega. Det är ganska ovanligt att så antika kopplingar sitter kvar.  Gubbarna körde även bort den gamla kastanjen och skall fixa till en riktig parkering bredvid garaget. Det har tydligen legat gamla dräneringsrör, som skall leda bort allt vatten från Tobias tomt, som det var nu så rann allt vatten rätt ner på Kokhusväggen.  Om allt går som det skall, så kan kokhuset bli ett riktigt trevligt litet hus. Micael är så ruskigt förväntansfull att jag hoppas att inget går fel. Man får inte glömma bort att det är bra gammalt, med långvarigt dränerings problem.

Leave a Reply

Översätt sidan »