Hundarna

Härlig promenad.

Tog en sån härlig promenad med Shakira, vi åkte ner till Elvys parkering och Shakira trodde hon skulle hälsa på Nisse och Alfhild. Men Elvy var inte hemma så vi gick runt själva. Jag mötte två joggare, Elvy berättade att oftast går hundägarna inne i området på den lilla slingan. Då kan jag förstå att flertal hundar är griniga om de bara få gå där. Kommunen har verkligen lagt ner ett jättejobb med att anlägga den här el upplysta slingan. Det tog mig 2 timmar att gå runt, ja jag velade väl runt lite på sidoslingorna och tog den längsta vägen, men så fint där var. Nu hann det mörkna och jag vill gärna gå dit på helgen så jag kan läsa alla skyltar som finns där. Skrämmande att inte fler hundägare går där, de fattar inte var det går miste om, men snabba är de på att gnälla att de inte har någonstans att gå med hunden.

Leave a Reply

Översätt sidan »