Kärringonsdag

Nostalgitripp på is!

Rosa kom på att vi skulle åka skridskor på kärring träffen och det var något vi inte hade gjort sedan ungarna var små. Jag har gett bort alla skridskor till bekanta så det fanns bara Micaels 38 kvar, men de satt jättebra efter ett par raggsockar.

Tyckte det var lika jobbigt varje vinter då ungarna skulle åka skridskor, det blev till sist att vi var ett gäng mammor som slussade runt skridskorna mellan pojkarna. Billigt och bra, varför köpa nytt när de bara åkte ett par gånger på vintern.

Det var jätteroligt att åka och det är lite trist att man inte gör sådant här lite oftare. Det var riktigt mycket folk på isen och det var så fascinerande att se de riktigt små barnen som for runt åt alla håll. Vi hade riktigt roligt och det kändes väldigt uppiggande att bara åka runt.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »