1 objekt 365 dagar

Vårväder

Vårkänslor

I dag är det så vackert ute och solen har varit framme ganska länge. Annars har man inte mer än hunnit hem förrän solen går i moln och det blir kallt igen,  men idag hann jag med en kopp kaffe ute i det fina vårvädret. Även Lill-polarn hade varit snabb med att ta ut Esmeralda på en promenad och picknick i lille-hagen.

Lill-polarn såg så lycklig ut där han satt och jäste längs gärdsgården. Han hade snott med sig min glas ros som står på ett hjärta och ställt ut den till Esmeralda och fixat små ledtrådar med en dikt till, så att hon skulle hitta rosen och den ultimata överraskningen ( Dvs honom ). Jag måste ändå ge Lill-polarn stor eloge för sin envishet med att uppvakta Esmeralda, han lär inte ge upp i första taget.

Lill-polarns dikt  ” Från början till slut, så kom du fram till mig snabbt som ett spjut. Du har funnit de ultimata målet. Snygg, stilig och väl klätt. Det är ju då jag. Vackrare än en soldag. Är själva romantiken, planerar ut allt och visar dig antiken. Välkommen till paradiset, hos mig är det rena himmelriket.”

Leave a Reply

Översätt sidan »