Hästarna

Bellman

Blomma

När jag kom hem idag så snabbade jag mig att ta ut Bellman, skall ta ut Beethoven i morgon. Vi skall ha kärringonsdag i kväll och jag hade ingen lust att stressa med hästarna. Det är lite jobbig nu när jag inte har en medryttare och jag får väl sätta ut annons igen. Blir bara så trött på alla krav folk har, det räcker inte att de få rida utan det skall helst vara paddock eller manege i närheten. Bellman ville inte riktigt gå förbi lille-hagen där Beethoven stod kvar och Beethoven gjorde allt för att trissa upp Bellman genom att galoppera runt som en dåre.

Hästarna är så pass gamla nu att de inte skall ha de här grejerna för sig och det är lätt hänt att det händer något när de trissar varandra på detta sättet. Men jag fick lugnat ner båda hästarna och det skall bli spännande i morgon att låta Bellman stå kvar och ta ut Beethoven. Bellman gnäggade lite när vi var ute, annars var han kanonfin att rida, han blir något seg när man är ute själv och det har jag gett mig attan på att få bort. Men jag är helnöjd, snällare hästar än mina finns nog inte! Fast så tycker väl alla djurägare.

Leave a Reply

Översätt sidan »