1 objekt 365 dagar

På tur med Esmeralda

På tur

Lill-polarn hade gått och skrytigt för Esmeralda hur fin hand han hade med hästarna och att han kunde få dem till att göra allt möjligt. Så när Esmeralda sa till Lill-polarn: ” fint för jag vill rida idag”, så blev han alldeles kallsvettig. Han hade inte tänkt på att jag ställt dem i Lille-hagen och att han då måste ta upp dem alldeles själv för att göra i ordning dem.

Lill-polarn märkte att Esmeralda började bli lite småsur och började fundera på hur han skulle ta sig ur den jobbiga situationen, när han kom att tänka på att jag samlar på pudlar och hade en med hjul på. Den kunde ju Esmeralda sitta på, så kunde han leda runt henne. Esmeralda tittade på pudeln. Skall jag sitta på den?

Ja jag vill väl inte att du skall skada dig på de förklädda mammutarna i hagen? Den här är färdig-tämjd för en vacker dam. Titta bara vilken vacker lyster din klänning får när du sitter på den svarta luddberten! Det blåser så våldsamt idag att denna är stabilare än Bellman som kanske ramlar vid minsta vindpust.

Leave a Reply

Översätt sidan »