1 objekt 365 dagar

Badkar

Badkar

Nu skall snart snickarna köra igång med Micaels kokhus och diskussionerna är i full gång igen om badkar eller dusch. Lill-polarn som inte har testat ett badkar stod och småstampade av frustration, eftersom han inte kunde komma med något expertutlåtande till Micael. Han anser ju annars att han vet bäst och kan allt och nu visste han inte riktigt vad han skulle säga

Medan vi var och mätte en sista gång i kokhuset passade Lill-polarn på att fylla vattenberedaren vid vedspisen och fixade till lite spa känsla. Han hade hittat Tobias gamla tandborste ( Urk! ) som han tyckte hade perfekt hårdhetsgrad till att skrubba huvudet och kroppen med, den fick en klar 9:a  i hans bedömning, ljus och ett glas cola en 10:a och tvålen en 8:a. Den löddrade inte tillräckligt.

Så när vi kom in tittade Lill-polarn på Micael och sa: “Enligt min bedömning och den väger ju väldigt tungt, så får badkaret en 10:a, alltså bara ett måste och nu kan ni kanske vara så vänliga att gå igen! Det är ofint att titta på när en gentleman badar. Ni kan eventuellt få bada om ett par timmar.”

Leave a Reply

Översätt sidan »