1 objekt 365 dagar

Hot Rod

Hot Rod

Vi åkte ner till Åkraberg för att hämta dammduken  som jag tänkte att vi skulle lägga ut på kärringonsdag och samtidigt kolla efter sparris till Tobias. Gubben hade kollat efter lite utflyktsmål på vägen och det skulle finnas en gammal Esso mack.  Lill-Polarn ville absolut följa med, han älskar små utflyktsmål.

När vi kom till macken hann vi inte mer än att stanna, innan Lill-polarn slängde sig ut vilt ylande ” WOW! En Hot Rod! ” Han hade fått syn på en gul pärla som stod i garaget vid sidan av bensin pumpen. Wow! Vi tankar och hämtar Esmeralda på en sväng!

Lill-polarn var så lyrisk att vi fick bära honom därifrån! annars hade vi aldrig kommit därifrån. Han satt i sina egna drömmar ända bort till Åkraberg. En sådan bil skall jag ha när jag blir stor tjatade han om hela tiden. Vi fick påminna honom hela tiden om att titta efter sparris till Tobias för att han skulle hålla sig någorlunda lugn medan vi var där. Till sist hittade han en jättefin Dansk sparris, den kramade han hårt tills han somnade på vägen hem.

Leave a Reply

Översätt sidan »