1 objekt 365 dagar

Tvättar!

Tvättdax

Lill-polarn har sprungit runt och ojat sig över att Pepper hade lekt med hans luva och halsduk. Halsduken var alldeles blöt och Lill-polarn skällde ut honom efter noter. Pepper brydde sig inte så mycket om vad Lill-polarn stod och gormade om utan tog Lill-polarns ena toffla och rusade ut.

Efter ett himla jagande på utsidan fick Lill-polarn  till sist tillbaka sin toffla och gick raka vägen till tvättmaskinen. Där åkte allting in. Han var så upprörd att han hivade i allt han fick syn på, Shakiras koppel, gubbens gummistövlar, hammare, strumpor och en telefon. Hade inte jag fått syn på honom precis när han kom farande med min mini-pc så vet man inte vad som kunde hänt.

– Vad sysslar du med Lill-polarn?
– Jag tvättar! Vill du inte att dina grejor skall vara rena?
– Jo, men…

Leave a Reply

Översätt sidan »