1 objekt 365 dagar

Blå tumme!

Målar fönster

Lill-polarn är helt överlycklig idag och springer runt med världens energi. Gubben ( måste fått sig en fläpp ) frågade om Lill-polarn ville hjälpa till att måla de nya fönstrena i kokhuset så de kom på plats, vilket han absolut ville göra. Gubben glömde att fråga snickaren om det var okey och jag såg allt hur desperat snickaren såg sig om. (Shit! jag sticker, har ju egentligen semester).

Men Lill-polarn var lycklig över att få vara med de stora gubbarna och slippa hjälpa mig med en massa kärringsysslor!  Så när jag frågade Lill-polar om han kunde hjälpa mig med blommorna så tittade han på mig som  ( är du go eller!? ) Hela kokhusets framtid låg ju i hans labbar och då komma och störa honom med blommor!

– Det fönstret skall vara mer åt höger, sedan tycker jag inte det är ordentligt målat!

Snickaren tittade på gubben och sa att han missade spiken och behövde åka hem för omvårdnad, tummen började bli lite blå!!!

Leave a Reply

Översätt sidan »