1 objekt 365 dagar

Min!

Min!

I morse var det ett himla liv på utsidan. Lill-polarn ville leka med Pepper och sparka boll. Pepper tyckte bollen var lite väl stor så han rusade upp i äppleträdet när den kom farandes. Shakira å andra sidan tyckte bollen var som gjord för henne och rusade efter. När hon väl fått bollen ville hon ju inte släppa den!

Hur Lill-polarn än sprang så hann han inte med. Till sist när Shakira låg och passade bollen så kom Lill-polarn på att Shakira gillade farmabiffar. Han öppnade paketet och började kasta iväg biffarna. Men hur han än kastade så han Shakira vända på en 5 öring och sno bollen igen.

Nähä! Min!

Lill-polar rusade upp till Tobias som hade mängder av grillkorvar ( han skall ha lan kväll med kompisar ) Lill-polarn la alla korvarna i en stor hög så Shakira inte skulle hinna äta upp dem  medan han tog bollen. Men jag lovar Lill-polarn fick springa som en gasell när Tobias såg vart korvarna blev av.

Leave a Reply

Översätt sidan »