1 objekt 365 dagar

Stretching!

Stretching

Det verkar bli riktigt härligt väder idag, perfekt att låta hästarna klippa Tobias gräsmatta. Vi skall köpa ett nytt batteri till åk gräsklipparen i morgon. Det börjar bli lite väl högt på sina ställen och det är fruktansvärt irriterande när Lill-polarn hoppar fram över allt. På morgonen är man inte riktigt beredd och jag har tappat kaffekoppen lite väl många gånger nu.

Även Pepper ligger gömd i gräset och dyker upp lite här och där. Jag är så himla rädd att jag inte skall hinna se dem när jag klipper med häcksaxen. Pepper börjar bli riktigt sjövild och Lill-polarn tycker det är så roligt att leka med honom. Så när jag och gubben gick runt och kollade grönsakerna riggade Lill-polarn upp lite leksaker i Peppers äppleträd.

Det Lill-polarn inte tänkte på är att Pepper börjar bli rätt stor och smidig. Pepper nådde leksaken utan problem och drog till, hela grenen böjde sig och slungade iväg Lill-polar som hamnade vid dammen.

– Wow! en gång till Pepper! Det här är ju Kållereds häftigaste katapult! Vadå Liseberg…?

Leave a Reply

Översätt sidan »