1 objekt 365 dagar

Pumpagubben

Pumpagubben

Micael kom hem först idag och han hann inte mer än innanför dörren förrän Lill-polarn var på honom om att pumpa plantan håller på att äta upp gräsmattan och att Micael måste ut och tukta den. Lill-polarn hade inte smält att plantan hade slingrat sig runt honom när han var ute en natt, han som bara behövde lite luft!

Nu tyckte Lill-polarn att plantan var lite läskig att gå förbi och den växer och skickar nya sido-tentakler varje dag, risken är ju att den kommer att ta över hela gården och det hade Lill-polarn ingen större lust med! Micael som blev lite irriterad på Lill-polarns tjat gick ut och satte dit ett pumpa ansikte så Lill-polarn skulle hålla sig därifrån.

– Micael, skynda dig, pumpa gubben är här! Jag hittar inte Pepper. Var är Shakira? Ingalill! Ingalill! Hallå!

Leave a Reply

Översätt sidan »