Dagens bild

Dagens bild

Nytt år

Nu när jag inte har Lill-polarn längre att plåta så tar jag nog och kör igång dagens bild igen. Känner att jag fortfarande har massvis att lära mig om kameran. Förra året blev varenda bild kass när jag fotograferade fyrverkeriet. Mörkes bilderna blir ganska kassa som jag tar och oftast behöver jag stativ. Fotograferade i manuellt lägen nu och kortade ner slutartiden. Det börjar bli dags att fotografera i manuellt läge och inte hela tiden använda de för in ställda, inte för att det är något fel på det men jag måste ju lära mig någon gång.

I dag har jag bara slappat och limmat fast alla kort på mig och brorsan i en box, så nu är det bara locket och dekorationen kvar. Jag fick ett sånt fint 3d nyårs kort, så det skall bli riktigt roligt att skicka boxen.

Leave a Reply

Översätt sidan »