Dammen

Mysig dag men väldigt trött.

Knepig dag! Kände mig hur pigg som helst på jobbet idag och hade riktigt roligt. Visserligen var det lika skitit som vanligt men jag kände att jag hade flyt och jag funderade på om jag skulle åka i väg till havet med Shakira när jag kom hem. Jag hann inte mer än svänga in i andra delen av fabriken när jag blev så mysko trött. Det var som all energi bara rann av mig? Så det blev ingen havs promenad när jag kom hem, jag slocknade på två röda i soffan.

Det blev till att gå den vanliga slingan. Passade på att kolla hur skadat taket blev på uteplatsen. Jag hoppades att vi kanske skulle ha sådan tur att det inte regnade in men det gjorde det. Men det mest fantastiska är att pumpen fungerar kanon och vattnet forsar på bra under isen. Jag blir snart tokig på att vänta tills all snö är borta så jag kan börja med dammen igen. Vi beställde lite nya växter och en näckros till dammen, det kommer i april någon gång. 

Leave a Reply

Översätt sidan »