Hästarna

Trist!

Vilket kasst väder det är! Tog in hästarna tidigt för de stod och tryckte uppe på innergården. Passade på att ta av dem och gå igenom pälsen. Beethoven har börjat fälla ordentligt och njöt för fullt när han slapp täcket och kom åt att klia sig lite här och där. Hästarna får mysa en stund utan täcke så går jag upp senare och sätter på reservtäckena.  Vi trodde den långa biten på stall taket hade klarat sig nu under vintern med all snö, men jag har känt på mig att något är annorlunda men inte kunnat sätta fingret riktigt på vad det har varit.

Känner mig så här!!

Lyste upp mot alla balkar igår och såg att två balkar hade lossat ur sina fästen och att det regnar in på flera ställen! Blir så himla trött! Vi får försöka nästa det på något sätt? Ärligt talat så vet vi inte riktigt hur vi skall göra. Det har även kommit in vatten hos Micael, men det vet vi var det kommer ifrån och har koll på. Men de som har varit missunnsamma på att vi har renoverat, har vi god lust att skicka räkningarna till. Det blev ordentlig kaos när elräkningen kom och allt står nu lite still. Fattar inte att folk har så ont av att man försöker fixa till det. Vi försöker göra det vi kan själva men så fort allt verkar lugnt brakar det något någon annanstans. Pust! Känner mig lite som pumpan just nu.

Regn

Men dammen verkar ha klarat sig galant och får bara våren komma igång ordentligt så man får ny energi så fixar sig nog resten också så sakteliga. Väldigt glad att Tobias jobbar så mycket han kan och att Micael har sådant tålamod när det blir steg bakåt och inte ger upp. Micael kom hem med spotlights från jobbet och försöker verkligen att gå upp helt själv och underlätta så mycket som möjligt. Härligt att se pojkarna mogna fullt ut och börja ta ansvar. Skall ta och gå av mig lite innan jag gottar ner mig vid brasan. Ett stort plus med att ha en vovve.

Leave a Reply

Översätt sidan »