Kärringonsdag

Trött!

Jösses! Vad mör jag känner mig. När jag kom hem från jobbet var det så gott i solen att jag låg bra länge i gräset innan jag körde jord och gjorde färdigt vid vagnen. Nu är det plant och fint så det blir lättare att köra runt med åkgräsklipparen och även den trasiga grytan har hamnat däruppe. Skall fixa lite mera blommor sedan så kommer det nog att bli fint. Elvy körde igång med sin del av landet och jag tyckte allt lite synd om henne. Jag hann inte med den delen förra året så brännässlorna har härjat fritt. Där har hon att bita i innan det går att så.

Hann nästan klar min del och skall köra ner jord till helgen och i år skall hela gödselhögen bort. Den har krympt bra men är väldigt kompakt och bred. Behöver jämna ut där den ligger nu så inte vattnet ligger stilla med urinet! Urk! Nä nu skall jag se en plats på landet som gubben bandade och sedan blir det sängen.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »