Dammen

Storm!

Jösses vad det blåser! Satte hästarna på vår tomt men Bellman blir lite stingslig när det blåser så kraftigt. Han bryr sig inte om att det trasiga taket på uteplatsen slamrar eller att det kommer saker farandes. Han kanske har samma problem som mig, jag blir nervös och får en domedags känsla över mig. Jag avskyr verkligen när det blåser så här kraftigt. Har precis tagit upp hästarna och dricker lite kaffe innan jag skall göra ett litet ryck till i trädgården. Har lagt på ny jord runt dammen och planterat om lite, så nu är det klart. Skall sätta upp sten på insidan av dammen men behöver definitivt nya stövlar! Dessa läckte som ett såll.

Håller på max en timme till sen får det vara bra. Men i år tror jag att gödslet inte räcker till på långa vägar. Har redan kommit en bra bit på gödselhögen och såg att en stor bit av hagen måste fyllas jämt och så nytt gräs, sen vill jag ha den gamla köksträdgården till mina pumpor. Jag märkte nu när det blåste så varför Bellman har varit så förtjust att stå där! Där är precis helt vindstilla eftersom det sluttar och gärdsgården går runt.

Leave a Reply

Översätt sidan »