Hästarna

2 griniga pälsbollar

När jag var borta vid köksträdgården började hästarna fara runt och Bellman ställde sig och tryckte på tråden. Nu har jag inte el i tråden just där och det var lika bra att skicka en jordklump i rumpen på honom så han låter bli sådana dumheter. Lite bökigt om vi skall ha el överallt var efter vi flyttar runt dem. Jag hade delat av en bit till så jag kunde köra jord i lugn och ro, det gillade inte Bellman som var på uruselt humör i dag.

De har inte stått i denna hagen på ett par dar och oftast brukar de då vilja springa runt som stollar. Nu for de bara runt i köksträdgården och stökade så jag tyckte det var bättre att lämna dem i fred än att gå fram och tillbaka med skottkärran. Bellman kommer bli sur som attan den dagen han inte kan gå in här igen. Jag kommer garanterat inte hinna att gräva upp och fixa till det med pallkragar och dylikt utan kommer nog bara att slänga ut pumpa fröer lite på måfå.

Hellre massa olika pumpor än en himla massa brännässlor. Nu ser här hyfsat ut men om ett par månader är det så grönt och fullt av ogräs att man funderar på vad som hänt. Jag brukar se programmet  Engelska Trädgårdar och  jag blir så imponerad av att de verkligen använder varje vrå av sina marker. Flera har haft hemliga trädgårdar som bara har dykt upp bakom en buske eller mur. Något sådant med pumpor kanske! Nja bara jag slipper ogräset så är jag nöjd.

Leave a Reply

Översätt sidan »