Trädgården

Planterat rör!

Har pysslat runt i trädgården och satt plast kant runt räcket vid pallkragarna och påbörjat med kant runt dammen. Den kommer förhoppningsvis att försvinna när gräset har växt till sig. I min smak ser det alldeles för prydligt ut och när jag sedan fick rensat rent på ogräset kände jag att tomten var på väg att bli en deodorant trädgård! Satte upp 6 av rören och det kändes genast bättre! Visst gillar jag rena fina välvårdade trädgårdar där tulpanerna står i givakt, bara jag slipper ha det. Trivs bättre när allt är lite som det är och djuren far runt åt alla håll och kanter.

Men det är svårt att se rören och därför bryr jag mig inte om att måla dem. Diskreta och bra med tanke på hur långa de är. Längtar tills jag kan sätta mina jätte bönor så de kan slingra sig runt rören. Sedan flyttade jag ställningen som skall bli växthus! Lika bra att vänta tills jag velat färdigt med hur jag vill ha det, innan jag skaffar ett permanent. Som det är nu känner jag mig bara som ett gigantisk frågetecken och prylarna hamnar där de skall, när jag tröttnat att flytta dem för femte elfte gången.

Leave a Reply

Översätt sidan »