Dammen

Gubbar!!

Pust! Inte nog med att det är måndag utan det såg ut som hej kom och hjälp mig på jobbet. Han som brukar städa för mig hade inte fattat den stora kaffeautomaten så den hade svämmat över och gubbarna sprang runt och var hysteriska över att ha behövt gå ner för att hämta kaffe! Jösses! De frågade inte ens hur jag mådde utan jag fick absolut inte vara sjuk någon mera gång! Nära på att jag hade vänt i dörren och åkt hem igen utan att fixa kaffeautomaten Så kanske de hade lärt sig att inte grisa så förbaskat. Gubbar!!

Min goa gubbe däremot hade kaffet klart när jag kom hem. Han hade även släpat upp ett av de stora flaken ur gropen! Wow vad gulligt! Nu har jag en jätte stor odlings låda och vi hade vilda diskussioner på vad vi skulle plantera. Det skall bli så skoj när det är dags att så. Vi tog en liten sväng på Hornbach där de sålde ut de små drakarna för 2 kr styck. Det blev en blomma till dammen och en ny Curry. Curryn brukar inte övervintra i vårt klimat och med tanke på vilken vinter vi haft så såg de bra döda ut. Men där jag har slängt gödsel kommer det nu upp små skott.

Leave a Reply

Översätt sidan »