Kärringonsdag

Lite av varje :)

Det blev en kärring onsdag med lite av varje i dag. Jag hade varit hos tandhygienisten och funderade på om jag skulle köra direkt till Elvy. Tur jag åkte hem! Hann inte mer än sätta på kaffe förrän jag ser Elvy komma körandes i backen. Vi hade tänkt gräva färdigt men tyckte det var bättre att hjälpa Micael nu när det regnade. Vi hjälpte honom med att städa bort all puts så han kom igång med att måla fönstersmygarna. Hall tapeten var inte så farligt dyr så den är beställd, så får han vänta lite med den andra tapeten.

Gubben satte upp röret på planteringshörnan, så nu skall jag bara skaffa hängpetunior som jag skall ha i röret och leta efter hängjordgubbar i de två rören vid uteplatsen. Vi hann med en snabb sväng till loppisen där jag hittade två snidade balkonglådor som jag nog skall ha pelargoner i. Lite trist att det regnade idag, även om vi nu behöver regn. Jag har satt snören mellan de mittersta rören så att bönorna har något att klänga på. Hoppas bara att det håller? De kommer bli 2 meter höga, och blir det så mycket bönor som på Gunnebo så gäller det att jag satt fast rören ordentligt.

Leave a Reply

Översätt sidan »